Online Now Icons

Monday, 14 March 2011

azzam and yana

yana and azzam cumer kawan jerp ,, yg mner fb mengatakan dorunk ni kapel maknernyer fb tu KLON ,, mereka x taw  lansong mengenai azzam and yana , ienaz nk nasihat kan yg sesiape minat azzam and yana jgn sesekali mengutuk azzam and yana , mereka x pernah COUPLE pown . buat pengetahuan korunk azzam tu abang angkat yana , x lebiyh dari tu ! harap maklum

6 comments:

  1. ooo
    ari2 sye ade chat ngn Dayana
    sye x thu yg 2 real ke klon
    cbb
    sye tanye dye "ni spe"
    dye kte "Dayana"
    as2 sye tanye lgi
    "Dayana n Azzam ni couple ke "
    as2 dye jwb"couple"
    yg 2 klon ke ???

    ReplyDelete
  2. haritu,saya ade chat ngan yana,sia kata dia yana,
    pastu saya tanya dia,"yana suka azzam ke ??"
    yana cakap " tak,tapi azzam lebih dari tu "
    pastu saya pon tanya,"abistu,yana suka sape ??"
    yana pon cakap "entahlah,yana peninglah dengan azzam & arill" pastu rasanya yana off dah,pastu ienaz pulak on,dia ckp dia ienaz,pastu sy pon tanya "ienaz suka azzam ke arill ??" fienaz pon jawab "arill" fienaz kata,yana & azzam,sy pon ingat lah azzam ngan dayana memang couple pastu ienaz cakap "tapi,yana tu macam tak suka je azzam" pastu saya pon cakap "a'ah,yana pon ckp camtu juga" tu,ienaz & yana real ke ??

    ReplyDelete
  3. pembetulah
    1.dia
    2."yana kawan jer,tapi azzam lebih dari tu"

    ReplyDelete
  4. haha....IENAZ punyer fb yg gmbar cam kat blog nie kan..

    ReplyDelete